Home » Tops

Tops

Wij vinden het belangrijk dat u onderstaande kennis heeft. Wellicht heeft u hier iets aan ter bevordering van uw gezondheid.

 

Bij menstruatiepijn is het advies regelmatige inspanning.

Eens per week hardlopen verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Tweedehands rook (meeroken) is schadelijk voor de gezondheid: denk aan wiegendood, chronische oorontsteking, astma aanvallen en ernstige luchtweginfecties. Zelfs derdehands rook (neerslag die achterblijft na roken) is schadelijk.

Kinderen die veel buiten spelen hebben minder snel een bril nodig en kunnen beter in de verte scherp blijven zien.

Beweging verbetert schoolprestaties van kinderen met overgewicht.

We zien bij veel mensen die multivitamine complexen slikken een te hoog vitamine B6, dit kan uiteindelijk leiden tot zenuwschade van handen en voeten.

Bij ouderen wordt de ADL-afhankelijkheid vaak groter na een doorgemaakte blaasontsteking. Dagelijks innemen van crandberrycapsules of drinken van cranberrysap vermindert het aantal blaasontstekingen en voorkomt een deel van de blaasontstekingen (H&W november 2015).

De helft van alle oorontstekingen bij kinderen is te voorkomen door als ouder / verzorger te stoppen met roken.

Kinderen die op hun buik, steunend op hun ellebogen spelen en TV / scherm kijken, hebben later minder lage rugklachten dan kinderen die veel onderuit gezakt op hun stoel zitten.

Kinderen die per dag meer dan een half uur TV / scherm kijken hebben een grotere kans op depressiviteit, agressiviteit en andere problemen.

U kunt bij knieproblemen beter de trap op lopen en de lift naar beneden nemen.

U traint uw buikspieren al door rechtop te zitten en uzelf lang te maken.

Overgewicht begint bij te lang in de maxi-cosi te zitten in plaats van in de box te trappelen.