Home » Praktijk » Actuele zaken

Actuele zaken

VACCINATIEBEWIJS

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neem contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Dan kunt u op werkdagen vòòr 11:00 de praktijk bellen op 010-4345100.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen. 

 

UW ZORG ONLINE

Het receptenformulier is in 2021 verwijderd. Hiervoor in de plaats kunt u via Uw Zorg online recepten bestellen. Dit kan vanaf 16 jaar en ouder.
Na aanmelden proberen we binnen een maand uw dossier online gereed te hebben.

WEGBLIJFTARIEF

Sinds 1 januari 2020 hanteren we een wegblijftarief bij het niet tijdig afzeggen van uw consult.

TEAM / OPLEIDING

Mw. Lotgering werkt sinds januari dit jaar bij ons als praktijkondersteuner somatiek (POH-S). Zij begeleidt ouderen en patienten met chronische aandoeningen (o.a. diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, overgewicht). 

Vanaf begin 2022 is huisarts mw. Van Rutten vast werkzaam in de praktijk op de maandagen. Sinds enkele maanden zijn Marianne en Diana ons assistententeam komen versterken. Mw. van Dorst ondersteunt onze praktijk op administratief gebied vanaf september 2021.

In september 2021 is mw. Van Zeijl bij ons begonnen aan het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts (Erasmus MC te Rotterdam). Zij zal 1 jaar bij ons werkzaam zijn.

In juni 2021 is dhr. Feng begonnen aan zijn derde jaar van de huisartsopleiding bij ons. Hij zal 1 jaar werkzaam zijn bij ons.