Home » Praktijk » Actuele zaken

Actuele zaken

VACCINATIEBEWIJS

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neem contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Dan kunt u op werkdagen vòòr 11:00 de praktijk bellen op 010-4345100.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen. 

 

UW ZORG ONLINE

Het receptenformulier is in 2021 verwijderd. Hiervoor in de plaats kunt u via Uw Zorg online recepten bestellen. Dit kan vanaf 16 jaar en ouder.
Na aanmelden proberen we binnen een maand uw dossier online gereed te hebben.

WEGBLIJFTARIEF

Sinds 1 januari 2020 hanteren we een wegblijftarief bij het niet tijdig afzeggen van uw consult.

TEAM / OPLEIDING

Huisartsen mw. De Hoop en dhr. Feng hebben tot zomer 2022 bij ons gewerkt. De zorg wordt voortgezet door het huisartsenteam van De Kleine Heemtuin: mw. Banga, mw. Berkovits, mw. Van Arendonk, dhr. Kocak, mw. Mestre, dhr. Renardel en mw. Van Rutten.

In juni 2022 is dhr. Muljadi begonnen aan zijn derde jaar van de huisartsopleiding bij ons. Hij zal 1 jaar werkzaam zijn bij ons.